Tag: 苏州姑苏区哪里有服务

ombwclrp

Expansion of Barrocas House / Carlos Castanheira

first_img Area:  150 m² Year Completion year of this architecture project Lead Architect: Expansion of Barrocas House / Carlos CastanheiraSave this projectSaveExpansion of Barrocas House / Carlos Castanheira “COPY” Expansion of Barrocas House / Carlos Castanheira 2017 Design Team:Sara Pinto, Fernanda SáClient:Sociedade Agrícola Monte das Barrocas, Lda.Project Architect:João FigueiredoEngineering:HDP- Construction and Engineering Projects, LdaCity:EstremozCountry:PortugalMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Fernando Guerra | FG+SGRecommended ProductsEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingDoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame ArcText description provided by the architects. One arrives along a straight line, in amongst holm cork trees that defy all rules of stability, extending their arms into impossible cantilevers. This is a monte alentejano * and buildings emerge from this hill. These are recent buildings, and all of them of them built by the owner. The main building is in timber. Of so-called standard construction, which finds it somewhat difficult in adapting to the topography. Happy with the experience of living in a wooden house, the now larger family, intend to enlarge the main living room and add a bedroom, so as to create the necessary conditions to live here permanently. When one begins to alter what’s existing, little by little, it becomes evident that it is not enough to juxtapose or paste in new areas, new volumes.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGSave this picture!PlanSave this picture!© Fernando Guerra | FG+SGIt is necessary re-organize and make corrections. It soon became clear that in order to be the respectful to the – well looked after by the owners – existing fabric, would oblige that the addition of new volumes to the existing would have to be in a way that would allow for the existing to speak, as with the construction, because the house would continue to be in use during the building period. Far from me to imagine, that, I would one day have to adapt my own architectonic language to an existent construction, of which I am not particularly respectful, but owning to its simple existence and value, I treated as if it were a monument. Construction drawings were studied, measurements were checked, a topographic survey of the surrounding area was undertaken. All with millimetric precision. The Main bedroom, stands out by a neck from the other bedroom’s volume, as it extends off the existing corridor. It adapts its volume and roof to the levels of the existing. Integrating, but creating its own personality and contemporaneity, whilst valuing the existing. It opens generously to the landscape, whilst creating privacy.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGSave this picture!© Fernando Guerra | FG+SGThe main living room becomes an isolated covered veranda facing over the landscape towards the west. It opens the house to the landscape. This new volume, with its cooper roof and two wooden troughs, creates a new image on arrival, forcing a recreation in the sequence of access, opening up the space, allowing in people and the horizon. It imposes on the existing, showing volume, space and materiality. It is juxtaposed, carefully, but it turns out to be dominant or dominator of the whole. It rises up absorbing the covered space for parking. It sets-out and bestows hierarchy to access whilst hiding technical areas. The – almost Iush – vegetation is mixed and almost mystic. The almost excessive horizontality of the holm-oaks, contrasts with other more vertical, imported species, which are common in these eclectic gardens. As it always has been.Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SGSave this picture!ProjectSave this picture!© Fernando Guerra | FG+SGProject gallerySee allShow lessThe Future of the Sharing Economy in the COVID-19 AftermathArticlesPochè International Design Studio 1Lecture Series Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/945651/expansion-of-barrocas-house-carlos-castanheira Clipboard “COPY” Houses Projects Carlos Castanheiracenter_img ArchDaily Photographs CopyHouses, House Interiors, Extension•Estremoz, Portugal Architects: Carlos Castanheira Area Area of this architecture project Photographs:  Fernando Guerra | FG+SG Save this picture!© Fernando Guerra | FG+SG+ 26Curated by Matheus Pereira Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/945651/expansion-of-barrocas-house-carlos-castanheira Clipboard Year:  Portugal CopyAbout this officeCarlos CastanheiraOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentInterior DesignResidential InteriorsHouse InteriorsExtensionPortugalPublished on August 14, 2020Cite: “Expansion of Barrocas House / Carlos Castanheira” [Expansão da Casa Barrocas / Carlos Castanheira] 14 Aug 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisOxidized Copper: Nordic BrownDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Nebula SeriesWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsWood Boards / HPL PanelsBruagRoom Dividers – Partition Wall MDFStonesNeolithSintered Stone – Mar del PlataWindowspanoramah!®ah! SecurityPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsMIS Facade PanelCarpetsFabromont AGTextile Floor Covering – Orbital® 07 COLORpunkt®LightsNorka lightingLuminaire – BelfastMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

CONTINUE READING