Tag: 上海后花园DZC

hvrvcemg

Kimball Residence / in situ studio

first_img Lead Architects: Photographs:  Keith Isaacs City:RaleighCountry:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Keith IsaacsRecommended ProductsDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemDoorsVitrocsaGlass Technology in Hotel BeaulacDoorsSolarluxBi-Folding Doors – EcolineWoodLunawoodThermo Timber and Industrial ThermowoodText description provided by the architects. The Kimball Residence is located on one of the smallest buildable lots in downtown Raleigh. The form of the house perfectly mimes the maximum building envelope allowed by local building code. The house program is tightly packed, and openings are carefully located and oriented to edit the tight surrounding context. Elevated exterior spaces are carved from the volume of the house, and a rear courtyard provides a garden refuge in the city. A steel and oak stair, visible from the street, ascends through a program that is “upside down” – the main living spaces are on the top floor.Save this picture!© Keith IsaacsSave this picture!Floor PlanSave this picture!© Keith IsaacsOur clients were a retired couple looking to downsize and move closer to the city. Long-term mobility and security were a concern, so the program included a securely accessed two-car garage, an elevator and accessible clearances. These practical concerns, paired with a desire to have elevated exterior spaces, was in conflict with the very limited building envelope afforded by the site and local building codes. The house is “upside down,” with bedroom spaces at the ground level and main living spaces on the top level.Save this picture!© Keith IsaacsThe upper balcony cantilevered from the living area offers views of the city. A bedroom level deck is a more private morning space that is connected to the rear courtyard by a stair between the site wall and the house. The basement level is given entirely to supporting functions with the exception of glass entry vestibule and an office suite designed to easily convert to an apartment for future live-in care. The house is a model for aging in place in a tight urban environment.Save this picture!© Keith IsaacsA concrete foundation wall, front site walls, and rear courtyard walls create an accessible level at the sidewalk and bound the site to create privacy. The structure of the house is a wood and steel hybrid, with the carved-away south façade being stabilized by a steel frame and cross bracing. The stair and elevator core dominate the plan, with other spaces tightly packed around the core. Materials are very straight-forward – exposed concrete foundation and site walls, cementitious siding, and wood accents.Save this picture!SectionThe interior is very open and flooded with natural light. Materials are spare – wood floors, painted sheetrock walls, and simple tile. A freestanding plaster and white oak wall in the living room hides entertainment devices when they are not being used. The exterior is visible in all directions from the main spaces, and openings are carefully composed to edit the tight context. In addition to passive sustainable strategies – natural lighting, natural ventilation, an SPFI envelope, and a white roof – a rooftop PV array yields more energy than the house requires.Save this picture!© Keith IsaacsProject gallerySee allShow lessChangsha Insun International Cinema / One Plus PartnershipSelected ProjectsAA House / Argus Caruso – arquitetura e construçãoSelected Projects Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/929316/kimball-residence-in-situ-studio Clipboard ArchDaily United States Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/929316/kimball-residence-in-situ-studio Clipboard “COPY” Structural Engineer: Houses Kimball Residence / in situ studioSave this projectSaveKimball Residence / in situ studio Year:  CopyAbout this officein situ studioOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRaleighOn FacebookUnited StatesPublished on November 30, 2019Cite: “Kimball Residence / in situ studio” 29 Nov 2019. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamcenter_img Area:  2843 ft² Year Completion year of this architecture project Architects: in situ studio Area Area of this architecture project Lysaght & Associates “COPY” Save this picture!© Keith Isaacs+ 19Curated by María Francisca González Share Kimball Residence / in situ studio Contractor: Aiello Builders Inc. Jack and Linda Kimball CopyHouses•Raleigh, United States Photographs 2018last_img read more

CONTINUE READING